Lad Davis Gallery være din samarbejdspartner og guide dig til den rigtige udsmykning i dit hjem eller virksomhed. Førstehåndsindtrykket betyder alt, kunst påvirker stemninger og kan netop være den faktor der betyder succes og fremdrift. Gennem mere end 20 år har Davis Gallery været en værdifuld sparringspartner for mange private hjem, institutioner samt store og små virksomheder. Vi kommer i hele landet og behandler alle opgaver med seriøsitet og professionalisme. Vi tager udgangspunkt i kunden og vurderer nøje parametre som stil, smag, værdier, kultur, klima, økonomi og ønsker for at finde de helt rigtige kunstnere og værker. Kundens succes er vores succes. Ring til Annegrethe Davis på +45 26216773 for et uforpligtende besøg.

Se eksempler på tidligere udsmykningsopgaver → HER

AFSKRIVNINGSREGLER

Afskrivningsordningen for virksomheders køb af kunst blev indført i 2002. I 2023 er straksafskrivningen sat til 32.000 pr. kunstværk ex. moms. Der skelnes mellem kunstværker, der hænges eller stilles op, og kunstværker, som er en del af en bygning.

Det vil sige, at virksomheder kan afskrive på:


Hvad er originale billedkunstneriske værker, der kan afskrives:


Der er ingen øvre grænse  Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan uanset beløbets størrelse afskrives efter den såkaldte saldometode med op til 25 % om året. Altså efter samme regler som inventar.

Kunstnerisk (mural-)udsmykning, der kan afskrives For kunstnerisk udsmykning, der er muret, fastnaglet eller på anden måde fastgjort til eller på en bygning eller dennes nære omgivelser gælder det, at virksomheders udgifter til den kunstneriske udsmykning af bygningen kan afskrives med 4 % årligt. Det er uden betydning, om den kunstneriske udsmykning udføres i tilknytning til opførelse eller ombygning af ejendommen eller på et andet tidspunkt.

Reglen kan ikke anvendes ved udsmykning af en- og tofamiliehuse. Hvis der er tale om en kombineret kontor/forretnings- og beboelsesejendom, gælder afskrivningsadgangen kun for udsmykning af kontor/forretningsdelen